Möt vårt team

Vi är ett team av kreatörer som arbetar tillsammans, med dig, för att göra din idé till ett äventyr.

Fredrik Stattin Profile Image

Fredrik Stattin

producent och regissör

Vår mest erfarne producent har gjort flertalet program och dokumentärer för TV samt ett hundratal reportage och filmer för TV och företag.
Han gör filmen till ett äventyr och har tagit fram filmer om allt från SOS barnbyar i Vietnam och äventyrslöpning i Lappland till Kronprinsessan Victoria och Carola Häggkvist.
Mattias Modig Profile Image

Mattias Modig

producent och redigerare

Erfaren producent och filmare som skapar content till sociala medier, och som producerar allt från beställningsfilm och TV till Onlinekurser på uppdrag av bland annat Bonnier tidskrifter och Stockholms Auktionsverk.
Mattias innehar en stor portion kreativitet, en stor erfarenhet av dramaturgiskt berättande och av att jobba med olika typer av tekniker, format och projekt.

 

Jörgen Stattin Profile Image

Jörgen Stattin

Advisory Board

Jörgen har över 20 års global erfarenhet som managementkonsult samt ledande befattningar inom bl.a. Ernst & Young, SCA och Essity.
Numera verksam som entreprenör i det egna bolaget Strinne Investment & Advisory samt exekutiv rådgivare till Colosseum Smile AB, Nordisk Drama & Dokumentär m.fl.
Christofer Fager Profile Image

Christofer Fager

Advisory Board

Christofer har lång erfarenhet inom content marketing och kommunikation. Sitter i styrelse och ledningsgrupp för Spoon – Nordens ledande byrå inom content marketing.
Specialområden: innehållsmarknadsföring, e-handel, analys.

Hör gärna av dig, vi gillar att svara på frågor!Vi låter bilderna bära historien